Fiasta da stad

Nus sco clau­stra essan in men­aschi grond. En casa vivan actu­al­mein 105 soras. Las bia­ras dad ellas ein atem­pa­das. Bia­ras dro­van agid e tgi­ra, quei che sa buca pli vegnir pur­schiu ent­ras las soras pli giuv­nas. Aschia vegn buca mo la cumi­non­za dal­la clau­stra sez­za susteni­da da col­la­bora­turs mobein era las dif­fe­ren­tas ulte­ri­uras incum­ben­sas dal­la casa.

Nus soras vein ent­schiet la fia­sta allas 15.00 cul­las via­spras ella basel­gia dal­la clau­stra per engra­zia­ment per ils umens e las dun­nas, che s’en­ga­schan tier nus cun grond senn da respons­ab­l­adad. E bein­glei­ti ei semus­saus in maletg plein colurs sin ter­ras­sa, a mei­sa sut ils pari­sols da sulegl…cun ligi­ongi­as da bar­sar, bubron­das e glatsch…

Sora Ingrid Gra­ve